Een Energetische of Alternatief consult voegt iets toe, maar vervangt de reguliere zorg niet!


Wat is een energetische consult
Magnetiseren, handoplegging, en energetische behandelingen zijn woorden die we tot nu toe allemaal wel eens hebben gehoord.

Simpel gezegd is energetische healing of consult het overbrengen van energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is. De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam gaat, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt door pijnlijke en / of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan daardoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.
 
Hoe werkt energetische energie
Door het geven van een energetische behandeling, wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Hierdoor kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen. De energie die hierbij wordt doorgegeven is niet van de therapeut zelf, maar afkomstig uit de kosmos, het universum, de bron of hoe je het ook wilt noemen. Het fijne is dat de energie zo slim is dat deze zelf bepaald welke plek in je fysieke of energetische lichaam deze energie het hardste nodig heeft.

U kunt de energetisch therapeut zien als een rietje, waardoor de energie kan stromen. Door handoplegging en / of strijkende bewegingen kan deze energie op u overgebracht worden.
De energie gaat naar de plaatsen die geblokkeerd zijn, heft deze blokkades op en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in uw lichaam.
 
Waarbij helpt energetische healing / consult
Een energetische behandeling kan helpen bij lichamelijke (pijn) klachten met of zonder duidelijke oorzaak. Angsten, stress en allerlei klachten die worden veroorzaakt doordat men niet lekker in zijn vel zit.

Het helpt ook bij chronische ziektes en bij mensen die klachten hebben in verband met hun laatste levensfase.

Het spreekt vanzelf dat bij ernstige klachten eerst de arts geraadpleegd dient te worden. Ook medicijngebruik kan niet zonder medeweten van de arts gestaakt worden.


Naast energetische consulten geef ik ook consulten met behulp van andere werkwijzes.

Je mag je eigen gevoel volgen en de werkwijze kiezen die voor jou het beste voelt.
 

Heb je liever dat ik de werkwijze kies, dan is dat geen probleem. Het kan ook zijn dat in een sessie gebruik wordt gemaakt van meerdere systemen.

Basisaura berekenen
Biosensor / biotensor
Creatieve therapie
Droomuitleg
Edelsteentherapie
Engelenhealing
Kleurentherapie
Lichaamskaarsen
Metamorfosemassage
Mudras
N.L.P.
Ontdek je ware ik
Oorkaarsen
Oormassage (nog geen info aanwezig)
Pendel en Wichelroede
Reiki I, II en III
Spiritueel snuffelen
Spiritueel tekenen
Wastekeningen maken met een boodschap

Bij het eerste consult vindt een intake gesprek plaats om te kijken welke therapievorm het beste bij je past. Als je dit wenst kan de therapievorm getest worden met de biotensor. De kosten van het eerste consult zijn 30 euro en de duur is ongeveer 1,5 uur.

Een vervolg consult kost 30 euro en duurt ongeveer een uur.

 

Ook kinderen en dieren kunnen behandelt worden.

In overleg kan een behandeling ook bij U thuis plaatsvinden

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?